Ε-VDI στο πολυτεχνικό πανεπιστήμιο

Apr. 19, 2017

Σύνοψη προγράμματος

Πρόσφατα, η τεχνολογία υπολογισμού σύννεφων παρέχει τα ofsolutions μιας ποικιλίας για τα σχολεία, μαθημένος για το OS-εύκολο σύννεφο η λύση υπολογιστών γραφείου (ε-VDI) μπορεί να πραγματοποιήσει τη δυναμική κατανομή των πόρων, η συγκεντρωμένη διαχείριση, η γρήγορη επέκταση και άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, το κέντρο υπολογιστών αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη λύση clouddesktop για να χτίσουν τα εργαστήρια σύννεφων. 

Πού να χρησιμοποιήσει?

Η δημόσια τάξη υπολογιστών παίρνει τους αρχικούς παλαιούς υπολογιστές δεδομένου ότι η τελική συσκευή, επεκτείνει 200 OS-εύκολων μονάδες υπολογιστών γραφείου σύννεφων (ε-VDI). 

Προσωρινά δημιουργήστε ένα σύνολο σκηνής διδασκαλίας ανά πάσα στιγμή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να καλύψετε τη διαφορετική απαίτηση διδασκαλίας, όπως τη χρησιμοποίηση του CAD, Photoshop, προγραμματισμός, δευτεροβάθμια εξέταση, κατάρτιση. 

Ο εικονικός υπολογιστής γραφείου στη σκηνή διδασκαλίας μπορεί να αποκατασταθεί αυτόματα όταν διακόπτεται για να εξασφαλίσει την αγνότητα του περιβάλλοντος διδασκαλίας, μπορεί επίσης να τεθεί ως στόχος να αποκαταστήσει την εβδομαδιαία έκδοση/μηνιαία από τη μεμονωμένη επιλογή. 

Λογισμικό που εγκαθίσταται στον εικονικό υπολογιστή γραφείου:

CAD, Office2010, Photoshop, Dreamweaver, WinRAR, μέθοδος εισαγωγής, βίντεο και audioplayer, και άλλα προγράμματα.

201612301403.png

Όφελος

1. Παρέχετε τις διάφορες σκηνές διδασκαλίας για τις διαφορετικές απαιτήσεις σειράς μαθημάτων.

Ενημερώστε το πρότυπο για να ενημερώσετε το περιβάλλον διδασκαλίας για να καλύψει τη διαφορετική απαίτηση σειράς μαθημάτων.

2. Απλοποιήστε τη διαχείριση και τη συντήρηση:

Μια πλατφόρμα για να διαχειριστεί περισσότερους από 500 πελάτες PCsand μηδενικά συντήρηση για τα ολόκληρα PC πελατών. 

3. Επισπεύστε τις επεκτάσεις υπολογιστών γραφείου, αναπροσαρμογές.

Υποστήριξη για να εγκαταστήσει το πολλαπλάσιο OS στον κεντρικό υπολογιστή, όλο το OS με διαφορετικές εφαρμογές και το λογισμικό εγκατεστημένο.

Ένα εργαστήριο υπολογιστών με τα διαφορετικά περιβάλλοντα εφαρμογής, δάσκαλοι δεν ειναι απαραίτητο να επανατοποθετήσει και να ενημερώσει το λογισμικό σύμφωνα με τις διαφορετικές κατηγορίες. Οι σπουδαστές μπορούν άμεσα να χρησιμοποιήσουν ο, τιδήποτε σύστημα και λογισμικό χρειάζονται από τον κεντρικό υπολογιστή. 

4. Ενισχυμένη ασφάλεια.

Οι υπολογιστές γραφείου με τις εφαρμογές και τα στοιχεία φιλοξενούνται στον κεντρικό υπολογιστή που προστατεύει τη ευαίσθητη πληροφορία που θα διέρρεαν με τα κλεμμένα lap-top ή τα PC, αποφεύγοντας τα στοιχεία που αντιγράφονται από U-disk.

virtualdesktop201612301423.png

Διαμόρφωση

ΣυσκευήΠαράμετροι λεπτομέρειαςΠοσότητα
Cloud serverCPU: 2*12cores 2690

Memory: 12 * 16G

Hard disk: 1 * 600G 15K SAS + 1 * 400G SSD

Network: 4 * 1000M
7
Cloud terminalUsing old PC200

Αξιολόγηση πελατών

virtualdesktop201612301424.png