Το OS-Easy βραβεύτηκε από την Deloitte "Technology Fast 50 China"

Oct. 18, 2017

Στις 16 Νοεμβρίου, η Deloitte, η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο, ανακοίνωσε το "2016 Technology Fast 50 China" στο Wuhan. Η τεχνολογία OS-Easy βραβεύθηκε με τεχνολογία Fast 50 China "και" Technology Fast 20 Optics Valley "από την Deloitte με τη λεωφόρο 3140% αύξηση σε τρία χρόνια.

e83f3bed4cd2c364561b838de006915b.jpg

Συνέντευξη Τύπου

Όντας η μόνη εταιρεία που επικεντρώνεται στο ιδιωτικό νέφος της IaaS στον κλάδο των υπολογιστών σύννεφων που αναγράφεται στην πινακίδα, το OS-Easy φέρνει λίγη προσοχή από τους επενδυτές. Οι Wuhan News και Hubei TV Station συνέντευξη στην Zhang Hui, την CMO του OS-Easy.

9bc6f719b71ba813d8c7f272bfe2f4c2.jpg

Zhang είπε, OS-Easy είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη προϊόντων cloud computing, το σχεδιασμό και την υλοποίηση του cloud computing, παρέχοντας υπηρεσίες cloud computing λειτουργίας και διαχείρισης, για την παροχή υπηρεσιών υπολογιστικού έγκαιρη σύννεφο για τους πελάτες της βιομηχανίας. Έχουμε παραδοθεί πάνω από 500 ιδιωτικά έργα cloud για την εκπαίδευση, δημόσια ασφάλεια, δικαστήριο, χερσαίες πηγές, κοινωνική ασφάλιση, υγειονομική περίθαλψη κλπ. Με την εφαρμογή των απαιτήσεων των χρηστών, της υψηλής σταθερότητας και της παρεχόμενης υπηρεσίας, η OS-Easy κέρδισε μεγάλη αναγνώριση από τους χρήστες.

Με βάση την τάση μετασχηματισμού της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής πληροφορικής στο cloud computing, η OS-Easy εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και συνειδητοποίησε την ανάπτυξη υψηλής ταχύτητας με την καινοτόμο λειτουργία της υπηρεσίας.

1. Κύρια υπηρεσία και καινοτομία ροής: Υπάρχουν υπηρεσίες χρηστών και λειτουργικές αποφάσεις και ο κύριος λειτουργός είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση και τη διαχείριση των αποφάσεων. Με την αναδιοργάνωση ροής υπηρεσιών και την καινοτομία, την αρχή της υπηρεσίας OS-Easy change στον τελικό χρήστη, απαιτήσεις ως προσανατολισμό. 

Σε αυτή την εφαρμογή, οι εκπαιδευτικοί και η διδασκαλία / μάθηση των μαθητών, η εξέταση, τα πειράματα, η επιστημονική επιλογή και η πρόληψη την καθημερινή ζωή, να τους παρέχετε πιο βολική, πιο έξυπνη, πιο αποτελεσματική υπηρεσία υποδομής cloud, να ολοκληρώνετε όλες τις εφαρμογές με μία ροή και να τις προσπελάσετε με τον Internet Explorer:

(1) Η επιστημονική ερευνητική ομάδα χρειάζεται ένα σύνολο επιστημονικού ερευνητικού περιβάλλοντος, που περιλαμβάνει βάση δεδομένων, μεσαία λογισμικά, διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και επαγγελματικό λογισμικό.

(2) Ο σπουδαστής χρειάζεται ένα πειραματικό περιβάλλον, το οποίο μπορεί να είναι προσβάσιμο τόσο στην τάξη όσο και στον κοιτώνα.

(3) Ο δάσκαλος χρειάζεται ένα περιβάλλον διδασκαλίας, το οποίο μπορεί να είναι φορητό για φορητή διδασκαλία.

(4) Χρειάζεστε ένα χώρο αποθήκευσης σύννεφο για την αποθήκευση των δεδομένων προετοιμασίας και διδασκαλίας της τάξης, τα οποία μπορούν να αναθεωρηθούν πριν από τη διδασκαλία.

(5) Η καινοτόμος επιχειρηματική ομάδα χρειάζεται ένα Hackerspace

(6) Πρέπει να υποβάλετε αίτηση για μια εικονική online τάξη για διδασκαλία ή εξέταση υπολογιστών.

(7) Η διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας απαιτεί ένα σύμπλεγμα υπολογιστών υψηλών επιδόσεων 

2. Τεχνολογία καινοτομιών προϊόντων: συνδέουν την αρχιτεκτονική χαμηλού επιπέδου, διαχειρίζονται κεντρικά όλες τις πηγές πόρων διαφόρων αρχιτεκτονικών και φυσικών συσκευών, όχι μόνο να στοιβάζουν προϊόντα ή να δεσμεύουν δεκάδες δομές μαζί.Με βάση μια σειρά σεναρίων και συσσώρευση δεδομένων που παράγονται από διάφορους χρήστες που χρησιμοποιούν υποδομή τα διαγράμματα και την ανάλυση αναφορών για να βοηθήσουν στην πρόβλεψη και στον μελλοντικό προγραμματισμό.

3. Υπηρεσία και υποστήριξη της καινοτομίας: Συνεργαστείτε με την κυβέρνηση, τις επιχειρήσεις και τα σχολεία για να δημιουργήσετε κοινά εργαστήρια και να αναπτύξετε κοινά έργα, να διαλειτουργήσετε τους πόρους της οικοσφαίρας, να δημιουργήσετε τοπικό σύστημα διανομής στην περιοχή, να έχετε εσωτερική ροή υπηρεσιών, να διευρύνετε το πεδίο υπηρεσίας και να μειώσετε το χρόνο ανταπόκρισης κατά 50%.

Αξιολογήσεις της Deloitte

Παραγγείλετε ένα αντίγραφο αυτής της θέσης Με την υψηλή ταχύτητα ανάπτυξης του περιβάλλοντος, το πάρκο με εικονικοποίηση, εικονικοποίηση επιφάνειας εργασίας, προϊόντα πλατφόρμας διαχείρισης πλατφόρμας και παρέχει πλήρη ιδιωτικές λύσεις cloud.

Κριτήρια ένταξης

Τα προσόντα της τεχνολογίας Deloitte "Technology Fast 50" είναι πολύ αυστηρά: οι αναγνωρισμένες επιχειρήσεις πρέπει να έχουν λειτουργήσει τουλάχιστον για τρία χρόνια, με ανεξάρτητη πνευματική ιδιοκτησία ή τεχνολογία ιδιοκτησίας, η οποία αυξάνει σημαντικά την ανάπτυξη της εταιρείας. του πρώτου έτους πρέπει να είναι μικρότερο από 1 εκατομμύριο RMB.

Το έργο ξεκίνησε το 1995 στην αμερικανική Silicon Valley, εισήλθε στην Κίνα το 2005 και πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δεκάδων ομάδων χωρών κάθε χρόνο, γνωστών ως "Κριτήρια παγκόσμιων επιχειρήσεων υψηλής ανάπτυξης". Αναδύονται πολλοί ηγέτες της βιομηχανίας μεταξύ των πολιτών: Tencent, Baidu , Alibaba, Le TV, Qihoo 360 κλπ. Οι περισσότερες από τις κορυφαίες 50 εταιρείες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, οπότε η Deloitte "Technology Fast 50" είναι επίσης γνωστή ως πλατφόρμα για την εξεύρεση των Stars of Tomorrow.

acb3452b3d7d16ba63c761ce6a9ecdbc.png