Το OS-Easy έλαβε πιστοποιητικό CMMI5, καθιστώντας τον Παγκόσμιο κύριο προμηθευτή λογισμικού

Oct. 30, 2017

Πρόσφατα, η OS-Easy απέκτησε πιστοποιητικό CMMI5 που εκδόθηκε από το Ινστιτούτο CMMI των Ηνωμένων Πολιτειών, επιτυγχάνοντας επιτυχώς την είσοδο σε κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών λογισμικού παγκοσμίως. Σημειώνει ότι το OS-Easy έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο στην ανάπτυξη λογισμικού, υπηρεσιών και διαχείρισης έργων.

OS_EASY_PASSED_CMMI5_1.jpg

Εξουσιοδοτημένη πιστοποίηση

Το CMMI είναι συντομογραφία για την ενσωμάτωση μοντέλου ωριμότητας. Αναπτύσσεται από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και την Αμερικανική Εθνική Αμυντική Βιομηχανική Ένωση. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές και πιο δύσκολες πιστοποιήσεις στην παγκόσμια βιομηχανία λογισμικού, καθώς και το "Passport" για προϊόντα λογισμικού για την είσοδο στην παγκόσμια αγορά. Είτε μπορεί να περάσει την αξιολόγηση CMMI είτε να μην γίνει ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα για να μετρήσει την αναπτυξιακή ικανότητα της εταιρείας λογισμικού.

Το CMMI5 είναι το υψηλότερο επίπεδο, γνωστό ως "βέλτιστο επίπεδο διαχείρισης". Από όλες τις εταιρείες πήρε CMMI αξιολόγηση, υπήρξαν μόνο περίπου 10% πέρασε, και στην Κίνα το ποσοστό είναι μόνο 5%.

Υψηλότερη αναγνώριση

Το OS-Easy εστιάζει στην ανάπτυξη του cloud computing και της τεχνολογίας πυρήνα μεγάλων δεδομένων. Έχουμε ανεξάρτητες πνευματικές ιδιότητες για desktop cloud, virtualization server, πλατφόρμα διαχείρισης cloud και μεγάλη πλατφόρμα analytics δεδομένων, ενσωματώνοντας την τεχνολογία cloud computing και την τεχνολογία εφαρμογών της βιομηχανίας για την παροχή μεγάλης ανάλυσης δεδομένων και καινοτόμου υπηρεσίας cloud για την δημόσια ασφάλεια και εκπαίδευση. Η OS-Easy έχει υλοποιήσει επιτυχώς πάνω από 500 ιδιωτικά προγράμματα cloud στον τομέα της εκπαίδευσης, που καλύπτουν πανεπιστήμια όλων των επαρχιών της Κίνας. Εν τω μεταξύ, έχουμε μια σταθερή βάση ιδιωτικών πελατών cloud στην Δημόσια ασφάλεια, το Δικαστήριο, την Υγειονομική περίθαλψη, τους πόρους της γης και την κοινωνική ασφάλιση. Με τις απαιτήσεις των χρηστών, την υψηλή σταθερότητα των προϊόντων, την έγκαιρη ανταπόκριση και την εξυπηρέτηση, έχουμε μεγάλη αναγνώριση από τους χρήστες της βιομηχανίας.

Το πρόγραμμα βελτίωσης CMMI έχει υποβληθεί σε ανακαίνιση και βελτιστοποίηση ενός έτους. Η τελική αξιολόγηση αφορούσε σχεδόν όλες τις σειρές προϊόντων OS-Easy και τις ομάδες ανάπτυξης. Τέλος, έχουμε αναγνώριση από το έγκυρο θεσμικό όργανο του κόσμου, το οποίο μας δίνει και περισσότερη εμπιστοσύνη για τη μελλοντική ανάπτυξη. Η ομάδα αξιολόγησης σχολίασε ότι, κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η μεγάλη δύναμη και η εξαιρετική στάση του OS-Easy μας εντυπωσίασε πολύ. Εάν διατηρήσουν αυτή την ορμή της καινοτομίας και της ανάπτυξης, μπορούν σίγουρα να περιμένουν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

OS_EASY_PASSED_CMMI5_2.jpg

Κοιτάξτε μπροστά και προχωρήστε

Αφού λάβαμε το διεθνές πιστοποιητικό CMMI5, το βήμα προς τα εμπρός του OS-Easy δεν σταμάτησε ποτέ. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προωθούμε τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων βελτιστοποίησης και διαχείρισης των έργων, να παρέχουμε στους πελάτες υψηλή ποιότητα παράδοσης διατηρώντας την ώριμη αναπτυξιακή ικανότητα. Θα εξυπηρετούμε για πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό με πιο αποτελεσματική, διαισθητική, καινοτόμο ικανότητα ανάπτυξης και ικανότητες εξυπηρέτησης.