Τα συμφέροντα των εταίρων

♦ Από κοινού στο τοπικό σεμινάριο μάρκετινγκ εκθέσεων και ομάδας εκπαίδευσης

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την παρουσία των τοπικών γεγονότων προώθησης με το διαχωρισμό της αμοιβής θαλάμων, και το διορισμό των πωλήσεων/του τεχνικού προσωπικού επιτόπιων στην υποστήριξη.

♦ Βοηθήστε με το επιτόπιο προϊόν demo/POC (πρόταση της επιβεβαίωσης)

Εάν υπάρχει σημαντικό γεγονός επίδειξη ή εφαρμογή, η επαγγελματική ομάδα μας μπορεί να είναι επιτόπια για να παρέχει στη τεχνική υποστήριξη τους μηχανικούς σας. 

♦ Προμηθευτής-συγκεκριμένο τεχνικό επιμορφωτικό πρόγραμμα

Παρέχουμε τα εργαλεία και τους πόρους για να σας βοηθήσουμε στην οικοδόμηση των δεξιοτήτων για να πωλήσουμε και να υποστηρίξουμε τις λύσεις. Ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε σας να λύσετε τη σύνθετη κατάρτιση roadmaps έτσι επιτυγχάνετε τα πιό υψηλά επίπεδα εισοδήματος έγκρισης και αύξησης.

♦ Τεχνική υποστήριξη διαγώνιος-πλατφορμών

Παρέχουμε μια ευρεία ποικιλία της προμηθευτής-συγκεκριμένης και υποστήριξης διαγώνιος-πλατφορμών για να σας βοηθήσουμε να παρέχετε τις λύσεις για τους πελάτες τελών σας. Όφελος από πολύ καλά καταρτισμένο, τη διαμόρφωση, την προσαρμογή, και την εγκατάσταση των προϊόντων ΤΠ στις προδιαγραφές σας.

♦ Από πρώτο χέρι πληροφορίες για τη νέα απελευθέρωση και δοκιμαστικό λογισμικό για την επίδειξη

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τη δυναμική των OS-ΕΥΚΟΛΩΝ λύσεων. Θα είστε επίσης παρεχόμενο δοκιμαστικό λογισμικό για τη δοκιμή ώστε να γίνουν κατανοητά τα νέων χαρακτηριστικά γνωρίσματα καλά και να καταδείξετε στους πελάτες σας με το πλεονέκτημα εγκαίρως.

♦ Υποστήριξη και μόλυβδοι πωλήσεων

Μέσω του OS-EASY προγράμματος συνεργατών, βοηθάμε τους προμηθευτές λύσης να παραγάγουν τους μολύβδους που μετατρέπονται σε πωλήσεις. Τέλος στόχων - χρήστες με το δυναμικές μάρκετινγκ και τις εκστρατείες μόλυβδος-παραγωγής, γεγονότα, εξερχόμενο μάρκετινγκ, SEO και περισσότερο στοχευμένος στην αύξηση της διαφάνειάς σας. Θα σας παραπέμψουμε τοπικοί μόλυβδοι πωλήσεων έτσι μπορείτε να πάρετε την επιχείρηση γύρω από γρήγορα

♦ Τοποθετημένη στη σειρά δομή έκπτωσης

Προσφέρουμε την τοποθετημένη στη σειρά δομή έκπτωσης για τους συνεργάτες. Η μεγαλύτερη ποσότητα διαταγής είναι, η μεγαλύτερη έκπτωση που θα πάρετε. Έτσι μπορείτε πλήρως να ωφεληθείτε και από τις επαγγελματικές λύσεις και από την ανταγωνιστική τιμή.

♦ Εμπορικά υλικά

Παρέχουμε τα υλικά υποστήριξης πωλήσεων όπως τα τεχνικά έγγραφα, τα εγχειρίδια χρηστών, τα φυλλάδια διαφημίσεων, τα τηλεοπτικά σεμινάρια κ.λπ. για να σας υποστηρίξουμε. Έτσι μπορείτε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας χωρίς την ανησυχία για τα τεχνικά ζητήματα.

♦ Άμεση διαταγή και άμεση εκπλήρωση διαταγής

Με το κατασκευαστικό κέντρο σταθερής ικανότητας παραγωγής μας, μπορούμε σοβαρά να εφοδιάσουμε και να εκπληρώσουμε τις διαταγές προϊόντων σε όλες τις διεθνείς αγορές μας.

Η εμπορική ομάδα υπηρεσιών πλήρης-κύκλων μας βοηθά τις λύσεις, τις υπηρεσίες, τα γεγονότα, και τις προωθήσεις σας. Από το μάρκετινγκ των υλικών για να τελειώσει - οι χρήστες και το εξερχόμενο μάρκετινγκ, η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας ασφαλίζουν ότι επιτυγχάνετε την επιτυχία με OS-EASY.