Over ons

OS-Easy Group Holding Ltd.

(εφοδιάστε το αριθ.: 837979) αφιερώνεται στα ιδιωτικά προϊόντα υπολογισμού σύννεφων για να δημιουργήσει την πανεπιστημιούπολη σύννεφων για την εκπαίδευση. Με την απαρέγκλητες έρευνα και την ανάπτυξη, διαμορφώσαμε τη βασική τεχνολογία, ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στη εικονικοποίηση υπολογιστών γραφείου, τη εικονικοποίηση κεντρικών υπολογιστών και τα προϊόντα πλατφορμών σύννεφων παρέχουμε τη διαχείριση υπολογιστών, το σύστημα διαχείρισης της Mac για την τάξη υπολογιστών, τη βιβλιοθήκη, την τάξη πολυμέσων, το γλωσσικό εργαστήριο, το εργαστήριο κ.λπ. μήλων. 

Οι OS-Easy καθιερωμένες υπηρεσίες διακλαδίζονται σε περισσότερες από είκοσι χώρες και περιοχές, πάνω από είκοσι υπερπόντια γραφεία πρακτόρων συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και άλλων χωρών με χιλιάδες σφαιρικοί πελάτες. 

Ιστορία επιχείρησης: 

2002 : Καθιερωμένος. Διαχείριση εργαστηρίων PC απελευθέρωσης και διαλογικές λύσεις εκμάθησης

2006 : 18 γραφεία που καθιερώνονται, υπερπόντια αγορά έναρξης. Αποκτημένος προσθέστε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κλώνων, η πρώτη παγκόσμιας ποιότητας επαυξητική ghosting τεχνολογία στοιχείων. 

2008 : Τεχνολογία εικονικοποίησης OS που απελευθερώνεται. Virtualized υπολογισμός, και τεχνικές επιφυλάξεις κλώνων συνδέσεων για VDI.

2010 : Επιχείρηση που επεκτείνεται σε περισσότερες από 20 χώρες, πελάτης πάνω από 3,0000 παγκοσμίως.

2011 : Απελευθερωμένα OS-εύκολα ε-VDI με τη virtualized App τεχνολογία και αποκαθιστούν την τεχνολογία (υπολογιστής γραφείου διδασκαλίας), αγορά υπολογισμού σύννεφων έναρξης.

2012 : Τα προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν στη Γερμανία, την Ιαπωνία και πολλές άλλες αναπτυγμένες χώρες, και έχουν 10 διαφορετικές εκδόσεις. Virtualized τεχνολογία κεντρικών υπολογιστών που χρησιμοποιείται στο προϊόν vServer στο κέντρο δεδομένων.

2013 : Προωθήστε το προϊόν OS-Easy vServer πυρήνων και το OS-εύκολο σύννεφο για την κατασκευή κέντρων δεδομένων σύννεφων, και ε-VDI φημισμένο δεδομένου ότι ένα προϊόν ξέρει το καλύτερο εκπαίδευσης.

2014 : Τρία έτη που απονέμονται τις επιχειρήσεις Gazelle, που απονέμονται top 20 τις ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις από Deloitte. Πρώτη επιχείρηση για να ενσωματώσει τη διαχείριση τάξεων, διαχείριση προγράμματος σπουδών, διαλογική εκμάθηση στο σύννεφο που υπολογίζει για την εκπαίδευση.

2016: OS-EASY entered NEEQ. Stock NO.: 837979.

Τι κάνουμε?

Η παροχή της επαγγελματικής λύσης σύννεφων για να δημιουργήσει ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον διδασκαλίας όπου και οι διοικητές και οι δάσκαλοι μπορούν να απολαύσουν την ευκολία είναι η κύρια εστίασή μας.

Τάξη σχολικών υπολογιστών

Η τάξη υπολογιστών είναι η ουσιαστική υποδομή για κάθε σχολείο. Ωφελημένη από την ευκολία η τεχνολογία φέρνει, απαιτεί κουραστικό και επαναλαμβάνει την καθημερινή διοικητική εργασία, και υποβάλλει επίσης τις προκλήσεις για τη διδασκαλία. Όλα αυτά γίνονται αρχική ανησυχία και για τους διοικητές και για τους δασκάλους ΤΠ. 

Πλήρως λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση, αναπτύξαμε το λειτουργούν σύστημα υποστήριξης το (OSS) και την εικονική υποδομή το (VDI) υπολογιστών γραφείου για να παρέχουμε την ευκολία της κατηγορίας διδασκαλίας υπολογιστών.

Παρέχοντας στο ασφαλές και καθαρό περιβάλλον διδασκαλίας υπολογιστών τα παράθυρα/τη στιγμή Linux αποκαταστήστε είναι η ικανότητα πυρήνων της λύσης OSS. Εκτός αυτού, μπορείτε να ελέγξετε το λογισμικό/τον ιστοχώρο προσιτούς για τους σπουδαστές & τη χρήση των εξωτερικών συσκευών, λειτουργία των σε πραγματικό χρόνο σπουδαστών οργάνων ελέγχου για να πιάσετε το αποτέλεσμα της διδασκαλίας, και να παρακολουθήσετε του προτερήματος κ.λπ. υλικού.

Με τη λύση VDI μας, το κόστος υλικού του εργαστηρίου υπολογιστών μπορεί να μειωθεί πολύ, οι δάσκαλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στους πόρους διδασκαλίας οπουδήποτε από το smartphone, ταμπλέτα ή ο υπολογιστής, διοικητής ΤΠ μπορεί να επεκτείνει το περιβάλλον διδασκαλίας στη batch μακρινά χωρίς να επιστρέψει και εμπρός μεταξύ των τάξεων.

Τάξη πολυμέσων

Η τάξη πολυμέσων γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής δεδομένου ότι παρέχει τις ευκαιρίες για με το διαφορετικό κείμενο που δίνουν τους σπουδαστές και τις σταθερές βάσεις της γνώσης. Για να εξασφαλίσει τα οφέλη που φέρνει για να διδάξει και την εκμάθηση, είναι σημαντικό να χτιστεί ένα σταθερό περιβάλλον για το και να σιγουρευτούν όλοι οι σπουδαστές συμβαδίζει με τα πρακτικά σειράς μαθημάτων.

Η λύση μας για την εργασία τάξεων πολυμέσων δίπλα-δίπλα με το διαλογικό λογισμικό εκμάθησης, που χρησιμοποιείται αντίστοιχα από το διοικητή και το δάσκαλο ΤΠ, συνολικά που εξασφαλίζουν μια ζωηρή διαλογική κατηγορία διδασκαλίας.


201612091509.jpg


2016120939.png

Τάξη της Apple

Η Mac OS όλο και περισσότερο συχνά εφαρμόζεται στην επεξεργασία & το σχέδιο γραφικής παράστασης, την τηλεοπτική έκδοση, την παραγωγή ειδικό εφέ, το πρότυπο σχέδιο, την παραγωγή κ.λπ. ζωτικότητας για την επαγγελματική χρήση. Το εργαστήριο υπολογιστών της Mac έγινε βαθμιαία η άκαμπτη απαίτηση της κατασκευής υποδομής για το σχολείο. Εκτιμώντας ότι, λόγω της ιδιαιτερότητας της Mac OS, η διαχείριση εργαστηρίων υπολογιστών της Mac γίνεται ένας πονοκέφαλος για τους διοικητές ΤΠ. 

Για τη παρούσα κατάσταση, αναπτύξαμε το σύστημα διαχείρισης της Mac, το οποίο είναι η μόνη λύση που μπορεί πλήρως να πραγματοποιήσει την αποκατάσταση λειτουργικών συστημάτων batch, την επέκταση περιβάλλοντος και τη ενημέρωση λογισμικού για τη Mac. Κατά αυτόν τον τρόπο, ο διοικητής ΤΠ μπορεί να κάνει ένα PC δειγμάτων και να κλωνοποιήσει τα διαφορικά στοιχεία στους υπολογιστές όλων των σπουδαστών στη batch για να τελειώσει την επέκταση περιβάλλοντος σε αρκετά πρακτικά. Δημιουργήστε τα πολλαπλάσια λειτουργικά συστήματα όπου τα παράθυρα/Linux/Mac OS μπορούν να ο-υπάρξουν για να εξυπηρετήσουν για τις διαφορετικές σειρές μαθημάτων. Η στιγμή αποκαθιστά τη Mac OS για να καταστήσει το περιβάλλον καθαρό και υγιές.
Γλωσσικό εργαστήριο

Το γλωσσικό εργαστήριο παρέχει την επαγγελματική οπτικοακουστική συσκευή ως ενίσχυση στη σύγχρονη διδασκαλία γλωσσών. Είναι σημαντικό να παρασχεθεί ένα ασφαλές και σταθερό περιβάλλον έτσι μπορεί να λειτουργήσει καλά.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας για το γλωσσικό εργαστήριο εξασφαλίζουν την ομαλή εργασία της οπτικοακουστικών συσκευής και του λογισμικού. Το λειτουργικό σύστημα μπορεί να επεκταθεί στη batch και να αποκατασταθεί στο καινούριο ξεκίνημα για την προστασία. Επιπλέον, παρέχουμε μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να κάνουμε τη διδασκαλία γλωσσών καταλληλότερη, όπως το σχέδιο προγράμματος για την κατηγορία, τον έλεγχο συμπεριφοράς των σπουδαστών, τον περιορισμό της εξωτερικής συσκευής κ.λπ.

201612091541.png


201612091542.png

Επαγγελματικό εργαστήριο κατηγορίας

Το επαγγελματικό εργαστήριο υπολογιστών επιτρέπει στους σπουδαστές για να ασκήσει τις επαγγελματικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον κράτος--τέχνης, όπως Photoshop, αυτόματο CAD, τρισδιάστατος ανώτατος, διδασκαλία προγραμματισμού C++.

. Είναι μια τεράστια επένδυση για τους υπολογιστές προωθώ-διαμόρφωσης που μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ενώ η ενημέρωση και η αντικατάσταση πραγματοποιούνται κάθε 3 ή 5 έτος, το οποίο ακόμα περισσότεροι βάζουν το σχολείο στο δίλημμα.

Για να σώσουμε το συνολικό κόστος καθώς επίσης και εκπληρώνοντας τις ανάγκες της επαγγελματικής κατηγορίας, προσφέρουμε τις λύσεις VDI για να υπερνικήσουμε τις προκλήσεις. Όλοι οι πληροφορίες και οι πόροι διαμόρφωσης μπορούν να αποθηκευτούν και να ανακτηθούν στην πλατφόρμα σύννεφων για να αποφύγουν τη σταθερή βελτίωση του υλικού.

Από την άλλη πλευρά, προσφέρουμε το λειτουργούν σύστημα υποστήριξης για να εξασφαλίσουμε ένα καθαρό περιβάλλον και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες για το διάφορο λογισμικό. Χτίστε το περιβάλλον πολυ-OS για να πάρετε γρήγορα ένα για πολλές χρήσεις PC για το διαφορετικό περιβάλλον διδασκαλίας.